Левски е отправил оферта към изключително класен шведски футболист, но той е отказал да дойде в София. Става въпрос за национала на "тре крунур" Александър Милошевич, съобщава местното издание Fotboll Direkt. 

По принцип футболистът бил склонен да дойде на "Герена", но в последния момент за него дошли оферти от испанската Примера дивисион, както и от два от грандовете в руския шампионат. Затова той отклонил предложението от София. 

Милошевич е на 26 години и се подвизава като централен защитник. В момента той носи екипа на АИК Стокколм, но е обявил на клубното ръководство, че иска да поеме отново в посока чужбина. '

Бранителят се е подвизавал в Бешикташ и Ризеспор в Турция, а в Бундеслигата е носил екипите на Хановер и Дармщад. За мъжкия национален отбор на Швеция има 5 мача, а за различните младежки формации - 29 мача с 3 гола. Той има и 5 мача за сръбския национален отбор до 17 г. 

Левски търси централен защитник за алтернатива на Холмар Ейолфсон и Давид Яблонски. Първият беше част от състава на Исландия на Световното първенство, но не записа минути. Заместниците на дуото сега са Аймен Белаид и Деян Иванов, но Делио Роси иска по-опитни опции в тази зона.