„Силно впечатлен съм от начина, по който се включиха юношите и искам да ги похваля. Очевидно в крайна сметка, всичко щеше да се сведе до последните мачове в първенството. Ще има напрежение очевидно. Виждате, че в две срещи късметът ни изневерява. Ние сме по-добрият отбор. В крайна сметка не успяваме да материализираме преимуществото, което имахме”, каза изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов след загубата на Левски с 2:3 от ЦСКА в 35-ия кръг на Първа лига.

„Ефектът от участието в Лига Европа върху бюджета не е толкова голям. Очевидно, ако се стигне до групова фаза, това е различно, но първите елиминационните кръгове не са толкова важни”, добави Иванов.

„Разочарован съм, че не спечелихме днес, но не бяхме по-слабият тим. Днес липсваше голяма част от титулярния състав. Нашият тим дори надигра ЦСКА. Не си тръгвам засрамен от стадиона. Що се отнася до прилючмванвето на сезона, Имаме нужда да си направим изводите и да работим усърдно. Това е една дискусия, която вече е започнала. С приключването на шампионата, ще водим по-усилено разговорите за селекцията. Не мога повече да ви кажа”, заяви още Красимир Иванов.

„Ще има подсилване на дадени позиции. Всичко зависи от посоката, по която ще изберем да поемем. Ние в няколко срещи кажете го късмет или начин на игра, загубихме точки от наши грешки, така че можем да виним само себе си. Доверието към треньора продължава да съществува. Искаме да приключим този сезон и да надграждаме. Ще говорим с него, с няколко нови футболисти и имаме да решим организационни въпроси в клуба”, коментира изпълнителният директор на „сините”.

„Делио Роси има договор и продължава да е треньор на Левски”, заяви Иванов.

„Договорите на треньора и футболистите не мога да коментирам”, добави Иванов, а попитан дали става въпрос за голяма неустойка в договора на италианския треньор, Краси Иванов отговори:

„Не е това въпросът, а какво ние искаме да правим.”

„Инвестицията, която клубът е направил е оправдана. Привличането на г-н Роси на новите футболисти. За съжаление ние водим този разговор, знаейки че загубихме Купата на България. Има и много позитиви, доста работа беше свършена. Надявам се другата година да бъде по-успешна”, сподели Красимир Иванов и продължи:

„Имаме намерение през лятото да се подсилим на някойи от постовете. Говорим за един-два трансфера, нямаме намерение с никой от основните да се разделяме. Участието в евротурнирите не решава финансовата съдба на клуба. Работим ежедневно да развиваме клуба.”