Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви при откриването на "Червения път", че е изключително горд и щастлив да открие изложбата заедно със свои колеги от славното минало на клуба.

Изложбата под наслов "Червеният път" беше официално открита във ВИП залата на стадион "Българска армия".

Каранга: Искам всички да сме на стадиона на 5-и май!

По случай честванията на 70-годишния юбилей на ЦСКА, фракциите USF & RED DOGS, съвместно с Фен Клуб "Сектор Г" и ръководството на футболния клуб, организират изложбата, по време на коята феновете ще могат да видят оригинални екипи на футболисти, играли и защитавали цветовете на ЦСКА от 1948 година до днес. Главен организатор на изложбата е Стефан Дяков - Чарли.

"Двубоят с Лудогорец не е маловажна част от юбилея, но той ще бъде в края на програмата. Безспорно, че за ЦСКА няма маловажни мачове. Този мач е за престиж и ще направим всичко възможно, за да спечелим. За нас е много важно да има повече наши привърженици утре, които да ни подкрепят. Футболът е най-популярен, но има и още много други спортове, които са донесели редица световни и олимпийски титли. 

Никола Попов ще свири дербито ЦСКА-Лудогорец

"Ръководството избра Христо Янев за треньор и това значи, че той е най-подходящ. Предлагам да не коментираме повече неговото бъдеще. Раздялата със Стамен Белчев бе уважена. Той подаде оставка и ние уважихме неговото желание."

"Офертите за Каранга ще ги коментираме, когато те станат факт. Сега всичко е въпрос само на догатки и спекулации. Запитвания има и за други играчи. Каранга ще бъде в състояние за тренировки до месец и половина", каза още Марков.