Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира поражението на тима от Верея с 0:2 в двубой от 4-ия кръг на Първа лига.

"Има разочарование. Рядко коментирам, но този кръг явно маркира въвеждането в българския шампионат на ново правило за засада. Аз съм шокиран. На полувремето гледахме повторенията и дори с невъоръжено око и без необходимостта да се използва специален софтуер, за да се анализират ситуациите, е очевидно, че нашият отбор бе ощетен с два гола. Аз смятам да се обърна към БФС да ни дадат контактите на кума на г-н Караманджуков от Лудогорец, който беше един от асистент-арбитрите, който отмени гола за Левски, за да може ние да организираме едно обучение и нашите състезатели да бъдат запознати, че има нови правила за засада, за да може да играем адекватно. Когато нещата са очевидни, аз имам задължение към нашите привърженици и клуба, да посоча очевидните неща, когато се знаят имената също. Съдийството беше скандално", коментира Иванов. 

Боримиров: Ще пуснем жалба срещу съдийството

"Делио Роси не е поставял условия за привличането на нови футболисти. Очевидно ние не сме доволни от днешния резултат. Селекцията е съобразена с нуждите на отбора и с бюджетната рамка, с която разполагаме. Трансферният прозорец още е отворен. Не мога да коментирам дали г-н Русев води преговори с още футболисти", добави той.