Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира настъпилите промени в клуба и оповести направената треньорска промяна след изненадващото напускане на Любо Пенев.

"Един час след като зададохте първите въпроси сега вече има конкретика и мога да ви отговоря. След напускането на Любослав Пенев собствениците взеха своето решение за старши-треньор на отбора ще бъде и е назначен Добри Митов, който ще води отбора до края на сезона. Екипът си остава същият, като напуска единият помощник Пабло, който напуска с Любо Пенев. Люпко Петрович и Димитър Пенев ще бъдат консултанти и ще помагат на сегашното спортно-техническо ръководство и старши-треньора Добри Митов. На терена вероятно няма да бъдат, ще бъдат близко до треньора и ще му помагат със съвети", коментира Пламен Марков.

"Подробности не мога да кажа, всички ние, включително и собствениците са изненадани и поставени пред факт, за да вземат това решение. ЦСКА трябва да има треньор, който да води отбора, дали е най-доброто решение ще покажат резултатите, не се променят целите, отборът играе, за да показва най-доброто от себе си, да побеждава", добави той.

"Всичко е възможно, не съм разговарял с феновете, вероятно те имат свои мотиви, които аз уважавам, тях трябва да попитате дали те ще подкрепят отбора по същия начин".

"Всичко е възможно. Добри Митов е лицензиран УЕФА Про, от неговата работа васичи как ще продължи неговото развитие като треньор. Винаги има първи път. Уважавам позицията на всеки един човек, включително и неговата (на Пенев), но продължавам да бъда изненадан", коментира още Марков.