Пирин подкрепи служителя си Велислав Елезов

Ръководството на Пирин застана плътно зад своя служител Велислав Елезов, който се обърна към съда заради конфликт с кмета на Симитли Апостол Апостолов. "Орлетата" разпространиха декларация на сайта си, в която призовават компетентните инстанции да стигнат до пълната истина и да я представят на обществеността. 

"Във връзка с медийните публикации след 31 януари, свързани с нашия администратор Велислав Елезов, сме длъжни да изразим официалната позиция на ОФК Пирин, като заявяваме, че Велислав Елезов е не само един от най- важните хора в нашия екип, той е човек който дава сърце и душа за клуба."

"Всички сме съпричастни и го подкрепяме безрезервно в битката му за право и справедливост. Смятаме, че Република България е демократична и правова държава, в която споровете следва да бъдат решавани пред компетентните власти."

"Разчитаме на правоохранителните органи и съдебната власт да достигнат до обективната истина и тя да стане обществено достояние", написаха "орлетата" на официалния си сайт.

Свързани материали

  • Бой и заплахи за съд между пресаташе на Пирин и кмета на Симитли Бой и заплахи за съд между пресаташе на Пирин и кмета на Симитли
  • Екшън с побой над служител на Пирин Екшън с побой над служител на Пирин
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пирин Велислав Елезов

Първа лига