Пресаташето на Пирин Благоевград Велислав Елезов обяви в социалните мрежи, че е бит от кмета на Симитли Апостол Апостолов.

Инцидентът станал по време на мач в симитлийското село Крупник. Дългогодишният фен на Пирин и от няколко години пиар на клуба Велислав Елезов врзиви интернет пространството с пост, че кметът на Симитли го ударил силно в гърба. Мъжът потвърди думите си и пред камерите на NOVA. Показа и медицинско.

Ударът Елезов получил в паузата между полувремената на мача Пирин Благоевград – Ботев Ихтиман, където бил като зрител.

„Много заплахи за счупване на крайници, за полов акт спрямо мен, предлагане на полов акт, и т.н. може хората с по-художествена фантазия да се сетят за какво става въпрос”, каза той.

Кметът на Симитли категорично отхвърли обвиненията.

„Вчера до обяд бях в Симитли, следобед бях в София, така че няма как да съм го засичал него по какъвто и да е начин и каквато и да е причина в Крупник”, контрира кметът. Според кмета Елезов пуска постове във Facebook срещу него от 17-18 години.

Според пиара на Пирин агресията на кмета провокирала дългогодишната закачка между феновете на Пирин и отбора на Септември Симитли, в частност популярният сред футболните запалянковци рефрен за слънцето и дъжда над Симитли.

„Той е авторът на прословутия, да не го казвам сега тук, защото може би трябва да сложите червена точка „Яж ми…, Симитли" и т.н, но трябва да се знае, че подтекста на тоя пост „Яж ми…“ и „Слънце грее..“, е това, че в един период от 3-4 години Симитли биеше "Пирин" Благоевград където и да ги хване. И от злоба момчето пишеше такива глупости, той си е запалянко явно”, каза кметът, като добави, че не познава „момчето”.

Елезов подаде жалба в полицията срещу кмета на Симитли, а от своя страна Апостолов заяви, че ще съди опонента си за клевета.