Пресаташето на Пирин Благоевград Велислав Елезов подаде жалба срещу кмета на община Симитли Апостол Апостолов. Елезов публикува съобщение във "Фейсбук", в което заяви, че Апостолов му е нанесъл побой.

По думите на потърпевшия това се е случило по време на мача между Септември Симитли и Ботев Ихтиман, играл се в село Крупник.

"Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си", написа Елезов в социалните мрежи.

"На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи."

"То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо".

"То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности." 

"То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му."

"За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост", каза още Елезов, който изпълнява и длъжността на администратор в Пирин.