Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение по темата с критиките към съдийството в българското първенство.

"Ако колегите от другите клубове влагат енергия, за да управляват и да развиват своите клубове, толкова колкото влагат в усилията да коментират съдийството и да обикалят по студиата и да дават интервюта, може би доста по-лесно ще им върви работата. Например ми прави впечатление, че през последните 2-3 седмици се създаде уникална истерия по отношение на съдийството. Може би колегите от другите клубове в известен смисъл имат право, чувстват се ощетени, защитават си тезите, но аз лично започнах да си мисля, че целта на създаването на тази истерия е да се насади някакъв страх у съдиите и от това нещо да бъде потърпевш Лудогорец. Съдиите са хора, нормално е когато са под един такъв натиск да допускат все повече и повече грешки. Ако тази истерия продължи нищо добро не ни чака. Това, че ние не влизаме в ролята на кресливия хор, не означава, че ние не сме били потърпевши", коментира Ангел Петричев на официалното представяне на новата екипировка на Лудогорец.

Попитан за ситуацията с Върджил Мисиджан, Ангел Петричев коментира: "Това е вътрешноклубна тема и аз в никакъв случай няма да я коментирам, в широкото публично пространство, тъй като има доста нюанси във вашия въпрос. Мисля, че такива неща е добре да си остават вътре в клуба."

На въпрос дали има шанс Мисиджан да остане в отбора, Петричев заяви: "Да, има огромни шансове, разбира се. Няма проблем."

Петричев също така не пожела да коментира въпросът дали е вярна информацията, че футболистът е отказал да преподпише договор.

Колкото до предстоящите двубои на Лудогорец в турнира Лига Европа, Ангел Петричев коментира:

"Има огромен интерес. Ние едва вчера пуснахме в продажба единичните билети, до онзи ден продавахме само пакетно билети, мисля че около 2000 пакетно продадени билета имаме. Сега много интензивно върви продажбата на единични билети, като хората си купуват и за Хофенхайм и за останалите мачове, който според това каква възможност има. Това, което ми прави на мен много приятно впечатление е огромният брой заявки за билети от цялата страна и тук е мястото да анонсирам, че сме на крачка от пускането на онлайн платформа за продажба на билети. Така, че съвсем скоро – до 10-15 дни. Днес ме увериха от маркетинговия отдел, че работят много сериозно, така че ако всичко е нормално до 10-15 дни, ще можем да продаваме онлайн билети за нашите фенове в цялата страна."