Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не пожела да внесе яснота по темата Върджил Мисиджан, при завръщането на „орлите” от Турция. Футболистът отпадна от групата на разградчани за гостуването на Истанбул Башакшехир, което предизвика множество спекулации в медиите. Двубоят от груповата фаза на Лига Европа завърши при равенство 0:0.

Силен Лудогорец пропусна да превземе Истанбул

“Аз съм доволен от резултата. Останах с впечатлението, че и нашите привърженици също са доволни, защото получих доста обаждания. Всички са доволни от начина, по който игра Лудогорец. След като сме доставили удоволствие на феновете, няма как да не сме доволни”, каза Петричев.

 „Аз ви казах и преди, че това е една много тежка група от ранга на Шампионската лига, така че всяка грешка може да се окаже фатална. За мен постигнахме един добър резултат в Истанбул срещу отбора, който неофициално се сочеше за фаворит в групата. Очевидно групата ще е много завързана, но както каза нашият старши треньор, разковничето ще е в мача с Хофенхайм, който е на 28 септември в Разград”, допълни той.

Херо разкри защо Мисиджан е извън групата

„Това са вътрешно клубни неща, които не бих искал да коментирам. При всички случаи мога да ви кажа, че драма няма. Най-вероятно сега ще се появят изключително много версии какво се случва. Имаме си разговори с Върджил Мисиджан. Треньорът на тима вече каза, че има и спортно-технически причини”, каза още изпълнителният директор на Лудогорец.