Перота изпоти здраво Левски, включително и последния нов

Поредно занимание проведоха играчите на Левски по време на подготвителния си лагер в Правец. Основната част от него протече под ръководството на кондиционния специалист Роко Перота. 

Левски с ново попълнение, взе го от шестия в Сърбия

Италианецът беше подготвил редица упражнения, с които да увеличи издръжливостта на футболистите в навечерието на новия сезон. То беше доста продължително и тежко и в края играчите бяха изцедени. 

Новият в Левски: Идвам в голям клуб, знам какво се очаква

В тренировката на пълни обороти се включи и последното ново попълнение на "сините" Милош Цветкович. Десният бек подписа договор късно вечерта в петък, но не получи и ден почивка и веднага беше впрегнат в заниманията. 

Най-хубавата новина за наставника Николай Митов е, че абсолютно всичките му играчи са на разположение и никой от тях не се оплаква от болки или травми. В заниманието участва и Божидар Краев, за когото на практика нямаше абсолютно никаква пауза това лято заради късния край на сезона, мача на националния отбор и благотворителния мач на Бербатов. 

Свързани материали

  • Новият в Левски: Идвам в голям клуб, знам какво се очаква Новият в Левски: Идвам в голям клуб, знам какво се очаква
  • Левски с ново попълнение, взе го от шестия в Сърбия Левски с ново попълнение, взе го от шестия в Сърбия
  • Шеф на Левски: Водени са разговори с инвеститори, но няма с какво да се похвалим Шеф на Левски: Водени са разговори с инвеститори, но няма с какво да се похвалим
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Роко Перота Левски

Първа лига