Левски намери така търсения десен бранител. Това е сърбинът Милош Цветкович, който в петък вечер подписа договор с Левски за 2+1 години.

Митов: Обликът на Левски ще се види след Нова година

Юношата на Цървена Звезда парафира своя контракт, след което веднага се присъедини към лагера на "сините" в Правец. Той се присъединява към Жуниор Мапуку, Серджиу Буш, Иван Горанов, Антонио Вутов, Георги Ангелов и Александър Любенов като ново попълнение, а от наем се върнаха Галин Ташев, Мики Орачев и Илия Димитров. 

В Левски вече има оферти за Божидар Краев

27-годишният бранител за последно игра за шестия в сръбския шампионат Напредак Крушевац, като е записал за него 10 мача през изминалия сезон. В началото на въпросната кампания е бил играч на Звезда, за който записва два мача в първенството и шест в Европа.

Левски с интерес към сръбски национал

Преди това е играл още за Земун, Рад, Палиц и Хайдук Кула, като за първи път излиза от родината си. За отбелязване е, че през 2009 година защитава цветовете на юношеския национален отбор на Сърбия до 19 г., но впоследствие кариерата му се развива така, че не стига до мъжкия отбор на "орлите".