Продължава засиленият интерес към топреализатора на Лудогорец Клаудиу Кешеру. Румънецът е поискан от още един в родината си - Университатя Крайова, съобщава изданието Pro TV. 

Кешеру разби бистришкия бетон със спорен гол и смля Витоша

Във въпросния отбор има засилено българско участие. Там се подвизават Христо Златински, Апостол Попов и Радослав Димитров. Кешеру е бил съотборник със Златински, който го препоръча на шефовете. 

Кешеру разкъсван между Турция и Китай

"Ще бъде огромен плюс за нас, ако ангажираме Кешеру. Той е страхотен футболист и много ще ни помогне, ако подпишем с него. Такъв трансфер ще е нещо страхотно", сподели халфът пред изданието. 

Кешеру: Не мога да остана в Лудогорец при тези условия

Румънският нападател дойде в Лудогорец през 2015 г. от Ал Гарафа, като според медиите в родината му са платени 1 млн. евро за подписа му. Той има договор само до края на сезона, но Университатя иска да го привлече още зимата, така че ще се наложи да плати минимална трансферна сума. 

От ФКСБ обявиха, че не могат да си позволят Кешеру

Самият играч заяви нееднократно, че би искал да остане в Разград, но тъй като не е редовен титуляр, обмисля възможността да си тръгне, при това още преди края на договора си. Всичко обаче зависи от ръководството на "орлите".