Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру призна, че е изключително недоволен от факта, че все по-рядко попада в стартовия състав на шампионите. Румънецът бе избран за Играч на мача срещу Локомотив в Пловдив, който разградчани спечелиха с 3:0.

Кешеру реализира първия гол в срещата, а другите два бяха дело на Марселиньо и Жоао Пауло.

"Резултатът не отговаря на показаното на терена. За нас винаги е трудно на този стадион. Локомотив беше агресивен, но бързо отбелязахме два гола, имахме и още други шансове. През второто полувреме искахме да мине по-лесно, изгубихме инициативата, но може би повече мислехме за мача за Лига Европа срещу Истанбул Башакшехир“, коментира Кешеру.

„Винаги искаме да бележим голове. През миналия сезон вкарахме над 100 гола. Сега обаче променихме малко нещата. Бяхме недоволни от загубата от ЦСКА и искахме да покажем, че не това е нашата игра“, каза още румънецът.

Кешеру бе заменен от смяната си през втората част и не скри недоволството си от този факт.

„Не съм сигурен, че смяната ми беше, за да бъда запазен за мача с Башакшехир. Срещу Етър вкарах три гола, но след това бях на пейката в Лига Европа. Харесвам това място, но едно нещо е сигурно. Не мога да остана при тази ситуация, в която играя толкова малко и когато играя да вкарам, а след това да играя веднъж на 4-5 мача. Ще дискутираме всичко това с директорите на клуба и след това ще реша моето бъдеще. Разговорите ще бъдат за моята позиция в клуба. Аз не съм футболист, който може да стои на пейката. Аз искам да променя това, когато съм на пейката, гладен съм да играя, искам да покажа добро ниво. Ако не е възможно да го направя тук, ще отида на друго място, където да играя и да се наслаждавам на фубтола", каза още той.