Новият старши треньор на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че „сините“ имат „крещяща нужда“ от спортен директор. По време на официалното си представяне специалистът коментира, че е обсъждал точно този въпрос с изпълнителния директор на клуба Павел Колев.

На питане дали е направил конкретно предложение, Хубчев обясни, е въпросът е деликатен, тъй като подобна фигура би се явила над него в йерархията.

Левски се раздели с цял отбор, Ники Михайлов остава

„Това е политика, която най-малко тук да говорим. Не мисля, че финансовата политика на клуба трябва да се коментира. Мисля, че има крещяща нужда от човек на поста спортен директор или нещо такова“, сподели Хубчев.

„Малко ще е времето за подготовка. При всички положения ще е добре да играем с добри отбори. На 16 юли искаме да изиграем контрола у нас. Засега няма нищо определено обаче“.

„Кой може да си предложи някой за началник“.

„Ние сме говорили с Павел Колев. Има имена, но пак няма да спомена. Той се явява над треньора. Второ е добре да се запази в тайна. Най-хубавото за мен в последните мачове е желанието на младите да се докажат в този тим. За мен не съвсем на сто процента. Исках малко повече от всички тях,. Но видях желани и не на последно място възможности да се докажат. Няма да има човек който да започне първата тренировка и да има гарантирано място. Ще се опитаме така да го направим. Всеки да се бори за мястото си. Много са нещата. Но става дума за детайли и те са за съблекалнята“.

„Като имаме предвид как се развиват нещата напоследък, нека Георги Тодоров да бъде готов и да стои наблизо“, заяви в шеговит стил Хубчев.

Новият треньор на Левски: Клубът има крещяща нужда от спортен директор