Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров беше доволен след успеха на неговия тим с 1:0 над Лудогорец, с който отборът се класира за полуфиналите за Купата на България.

Капитанът на тима изрази готовност и в следващия двубой с шампионите в Първа лига, в събота, тимът да бъде на ниво.

„С много характер успяхме, радващо е, че победихме и продължаваме напред. Можехме да вкараме и повече. Няма какво да се лъжем Лудогорец са класен отбор, за радост пропуснаха. Бяхме подготвени добре, гледали сме ги, тренирали сме. Всички знаеха, че мачът е решаващ. Важното е, че и късметът беше на наша страна”, сподели Бодуров.

ЦСКА удари Лудогорец и е на полуфинал

„Миналата година беше много по-трудна, но срещу Лудогорец имаме късмет за Купата на България. Може да се каже, че ние сме черната котка за Лудогорец за Купата на България. Радвам се, че продължаваме. Може да се каже, че сме фаворит за този турнир. Дай Боже, да стигнем до финала. Може би сме лек фаворит пред другите, но няма да е никак лесно”, каза още капитанът на ЦСКА.

„Не мисля, че ще имаме психологическо предимство за следващия мач с Лудогорец, моето желание е да ги надиграем и да вземем мача. Да, готови сме и физически, и психически”, завърши Николай Бодуров.