Макар да изкара само сезон и половина в ЦСКА, бившият играч на Литекс Антон Недялков бързо се превърна в любимец на феновете на "Армията". Затова и те бяха шокирани, когато той позира с екипа на шампиона Лудогорец. 

Крайният бранител носи червения екип до началото на 2018 г., когато реализира изненадващ трансфер в САЩ в местния ФК Далас. След само няколко месеца там, 8 мача и 1 асистенция, той позира със зеления шал на шампионите. 

От тексаския клуб разкриха и каква е причината за изненадващата сделка, пратила българския национал в Разград. Той е поискал раздялата, като е изтъкнал като причина за нея лични причини. 

"Антон може и да изкара малко време при нас, но спомогна много за добрата ни игра в защита. Неговите умения ни помогнаха и в атаките и граденето им. Със съжаление се разделихме с него, но му желаем много късмет в България. Той ни сподели, че имал някакви семейни проблеми, заради което с налагало да се върне в родината си", обяви спортният директор на Далас Фернандо Клавихо. 

Роденият в Ловеч футболист се представи на ниво в САЩ, което беше отбелязано и от досегашния му отбор. Не се разкрива срещу каква трансферна сума е преминал в Лудогорец.