Лудогорец направи поредния трансферен удар. Шампионите привлякоха българския национал Антон Недялков. Роденият в Ловеч футболист подписа договор в петък, а в събота ще се присъидини към отбора на лагера в Австрия и ще бъде представен официално.

Недялков, който за последно бе част от тима на ФК Далас в американската Мейджър сокър лийг, избра Лудогорец пред няколко оферти от чужбина. Левият бек, който може да играе и като централен защитник, ще направи дебют за "орлите" в някоя от следващите контроли на тима в Австрия.

Антон Недялков

източник: ludogorets.com

Любопитното е, че Недялков игра до есента на миналата година в ЦСКА, а след това бе продаден на американския тим, според някои източници - за 1,5 млн. долара.

Антон Недялков започва професионалната си кариера в Литекс през 2011 г. Играл е още с екипите на Чавдар Етрополе, Светкавица и ЦСКА.  С фланелката на тима от Тексас Недялков има 8 двубоя.

Защитникът има мачове също така за мъжкия национален отбор на България по футбол, както и за формациите до 19 и 21 години.

"Трансферът в Лудогорец е крачка напред в кариерата ми. Надявам се да помогна на отбора да стане шампион на България и да играе в Шампионската лига", заяви Недялков.