Защитникът на ЦСКА Антон Недялков не спести силните си думи за целите на отбора занапред, след загубата от Сьондерийске в последната контрола на отбора в Испания. 

Футболистът сподели, че целта на "червените" е да се класират за Лига Европа и увери, че това ще се случи след края на сезона. Освен това, той обеща, че "армейците" ще стартират втория полусезон в Първа лига по възможно най-добрия начин.

ЦСКА завърши със загуба лагера в Испания

"Според мен нелепа грешка и недоглеждане ни костваше победата в този мач. Играхме доста добре и можехме да победим, но шансът не бе на наша страна. Не съм притеснен от неточностите. Все пак сме в подготвителен процес и е нормално да има умора и грешки. Мисля че ще ги изчистим до началото на първенството, а и все пак се изправяме срещу силни отбори тук." каза Недялков.

"На доста добро ниво се представяме. Другите ни превъзхождат само със самочувствието си. Аз обещавам, че ЦСКА ще започне по най-добрия начин първенството. А целта ни е класиране в Лига Европа. Трябва и ще я постигнем.", завърши бранителят.