Наставникът на Септември Николай Митов беше критичен към играчите си след нулевото равенство с Верея в Стара Загора. Според него, момчетата му не са показали играта си от контролите, което го е притеснило.

"Резултатът е закономерен, но няма как да съм доволен от играта. Изиграхме много слаб мач, много хора бяха под нивото. Мислеха си, че ще вземем лсно този мач, но нищо не се взима, докато не излезеш на терена", заяви Митов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа.

"Ще гледаме запис и ще видим кой и защо е играл слабо. Но трябваше да спечелим трите точки в този мач. Не може да се говори,че сме фаворит, защото сме втори сезон тук, но не показахме играта от контролите", добави треньорът и даде обяснението си за слабата игра.

"Бавно мислехме, бавно играехме с топката, второто полувреме нямахме предимството от първото. Не можахме да завършим елементарни топки. Твърде малко показахме, две центрирания не затворихме, твърде малко направихме", допълни Митов и говори за селекцията и целите през сезона.

"Има какво да се желае от Диаби, защото няма игрови минути. Имаме млади момчета, трябва да има още работа, ще им дам шанс. Винаги има липса, когато си тръгват футболисти, но дойдоха други момчета, но не гледаме назад. Това е съставът, повече няма да взимаме. Целите ги обявихме - оставане в групата", завърши Николай Митов.