Люпко Петрович говори пред журналистите след успеха на ЦСКА с 3:0 над Локомотив Горна Оряховица в първата контрола на тима по време на лятната подготовка.

"Бяхме в Тетевен осем-девет дни. Работихме добре, както тактически, така и физически. Видяхте, играчите бяха уморени", коментира Петрович.

"През първото полувреме останах доволен от Митко Митков, изненада ме. Игра отлично, през второто полувреме се активизирахме, от Соу очаквах два гола, той реализира един", добави той.

"Доволен съм от новите попълнения. Има играчи, които са пълни професионалисти, това е добре, доволен съм, надявам се да засилят конкуренцията, но ще играят най-добрите. В Австрия ще продължим да работим и се надявам за мочевете в Лига Европа да сме готови. Не ги познавам отборите, които ще ни се паднат. ЦСКА ще е фаворит в тези мачове и трябва да победи", каза още Петрович.

"Очакваме нов играч, но на какъв пост е тайна. Жоржиньо е много добър футболист, няма какво да кажа, Лудогорец направи добър трансфер с него", каза в заключение консултантът на "червените".