Левски осъди остро случилото се на вчерашния мач с ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски". Тогава бомбичка полетя от сектор с фенове на "сините" и заради нея пострада полицайка. 

Тя беше закарана по спешност в болницата, където ѝ беше направена операция, за да бъде спасено зрението ѝ, защото стъкла попаднаха в окото ѝ. Тепърва предстоят още хирургически намеси. 

От клуба обявиха, че са категорично против всяка форма на насилие и призоваха за пълно разследване на инцидента. А извършителят да бъде открит и да бъде наказан с цялата строгост на закона. 

Ето какво написаха от Левски в декларацията си, която публикуваме без редакторска намеса:

"ПФК Левски осъжда остро случилото се по време на вчерашното гостуване на нашия отбор на "цска-софия" в мач от XXX кръг от Първа Професионална Лига, проведена на Националния стадион, и изразява своята категорична позиция срещу всяка проява на насилие."

"Клубът настоява да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства, свързани с този случай, както и да се установи извършителя на това деяние. ПФК Левски пожелава на пострадалия полицай бързо и пълно възстановяване", написаха от Левски.