Полицайката, която беше ранена от бомбичка в мача между ЦСКА и Левски в сряда, е претърпяла успешна операция късно снощи. Веднага след изнасянето ѝ от Националния стадион "Васил Левски" имаше опасност да загуби зрението си, защото самоделката е засегнала окото ѝ. 

Лекарят от ИСУЛ доц. Борислав Кючуков, извършил спешната хирургическа интервенция, увери пред "Би Ти Ви", че вече опасност за зрението ѝ няма, макар да не даде гаранции, че очният ѝ нерв ще се възстанови напълно. От него е било извадено парче стъкло. 

В същото време, генералният секретар на МВР Младен Маринов обяви, че арестите са продължили през цялата нощ и вече зад решетките са 40 заподозрени за хвърляне на бомбичката. Първоначално след мача комисар Антон Златанов разкри за 20 задържани. 

"40 човека бяха задържани вчера, образуване е досъдебно производство, издирват се и лица, които са били с маски по трибуните. Не е измислена система, която да ограничи вкарването на подобни опасни вещества." 

"Защо търсите пропуск в полицията? Да се замислим нормално ли е да се правят бомбички и да се хвърлят по хората. Търсете пропуски в обучението и възпитанието на този, който хвърли бомбичката. Държавата прави своето, има закон."

"Трябва да има обществена реакция и непримиримост към подобни хулигански действия. Винаги се сблъскваме с това - много полиция, малко полиция. Колко полицаи трябва да има? Трябва заедно да се опълчим срещу подобни прояви", заяви пред въпросната телевизия Маринов.