Един от най-важните футболисти на Левски Холмар Ейолфсон скоро ще се присъедини към тима на Делио Роси. Централният защитник бе част от отбора на Исландия, който участва на Световното първенство в Русия. Железният бранител на „сините“ не игра в трите двубоя от груповата фаза, но въпреки това получи почивка, каквато се изисква задължително от ФИФА.

Играчите, участвали на форума в Русия имат право на 15 дни ваканция след отпадането на отбора им от турнира. Исландия приключи на 26-ти юни, когато Хърватия я победи с 2:1 в третия кръг от груповата фаза на шампионата.

Холмар Ейолфсон

източник: LAP.bg

На „Герена“ очакват Холмар Ейолфсон през следващата седмица, когато изтичат въпросните 15 дни. Разбира се, възможно бранителят да си дойде и по-рано, но за целта е необходим компромис от негова страна.

Изглежда малко вероятно исландецът да бъде на линия за първия мач с Вадуц. Има шансове той да играе в реванша, ако се налага. Фаворит за неговото място в центъра на защитата е Аймен Белаид, който игра в първите две контроли на „сините“. Сигурен титуляр е обичайният партньор на Холмар в центъра на отбраната – Давид Яблонски.

На „Герена“ не крият, че търсят още един стопер. Делио Роси държи на сериозна конкуренция на въпросната позиция.


Още новини за Левски: 

Делио Роси праща Лимоне на важна мисия 

Левски направи фотосесия с новите екипи

Левскар попадна в топ 10 на красавците на Мондиала