Ръководството на Левски официално презентира новите екипи, с които отборът ще играе през идния сезон 2017/2018. Футболистите Роман Прохазка, Иво Найденов и Деян Иванов влязоха в амплоато на модели преди днешното тонизиращо занимание на „сините”.

Даниел Боримиров: Митов остава треньор на Левски

През следващата кампания Левски ще може да избира между три цвята на своите екипи, като нововъведението касае третият. Домакинският по традиция ще бъде син, а този за гостуване – изцяло жълт. Последният обаче ще бъде сив, като маркетинговият директор Асен Василев разкри, че решението за това се радва на доста популярност сред играчите.

Бос в Левски: Нашата емблема е безценна

"Както видяхте, новите екипи на отбора са в традиционни цветове – синьо, жълто и като трети екип избрахме сиво. Фирмата, която го произведе, имат добро позициониране на българския пазар, затова решихме да продължим с работата в тази посока. Екипите са вече в магазина, нашите фенове имат пълен достъп от днес да си купуват. Цените са същите както досега, така че за феновете има радост от днес", каза Василев.

Сектор Б ще зее празен заради "бездушниците" в синьо

"С избора на трети екип търсехме малко креативност. Това е нещо, което не е правено друг път. Между другото, доста добре се прие от футболистите сивият екип. Много се хареса. Решихме да разчупим статуквото, да опитаме нещо ново. Нали това правим? Гледаме напред."

Новите екипи на Левски за сезон 2017/2018

източник: levski.bg

"Има един баланс между феновете и представянето на отбора. Ние работим и за феновете, и за отбора. Екипът е екип, той е син или жълт.  Когато се гледа по телевизията или от стадиона, той пак изглежда син, без значение каква марка е. Въпросът е дали фенът, като влезе в магазина, може да плати 200 лева или не. Не смятам, че има някакъв проблем в това отношение. Моделът е от каталога за 2018-а. Шрифтът е надграждане на това, което е било към момента – първо, беше важно да се чете добре и, второ, да изглежда съвременно", допълни Василев.