Левски изненада с цвета на новия си трети екип

Ръководството на Левски официално презентира новите екипи, с които отборът ще играе през идния сезон 2017/2018. Футболистите Роман Прохазка, Иво Найденов и Деян Иванов влязоха в амплоато на модели преди днешното тонизиращо занимание на „сините”.

Даниел Боримиров: Митов остава треньор на Левски

През следващата кампания Левски ще може да избира между три цвята на своите екипи, като нововъведението касае третият. Домакинският по традиция ще бъде син, а този за гостуване – изцяло жълт. Последният обаче ще бъде сив, като маркетинговият директор Асен Василев разкри, че решението за това се радва на доста популярност сред играчите.

Бос в Левски: Нашата емблема е безценна

"Както видяхте, новите екипи на отбора са в традиционни цветове – синьо, жълто и като трети екип избрахме сиво. Фирмата, която го произведе, имат добро позициониране на българския пазар, затова решихме да продължим с работата в тази посока. Екипите са вече в магазина, нашите фенове имат пълен достъп от днес да си купуват. Цените са същите както досега, така че за феновете има радост от днес", каза Василев.

Сектор Б ще зее празен заради "бездушниците" в синьо

"С избора на трети екип търсехме малко креативност. Това е нещо, което не е правено друг път. Между другото, доста добре се прие от футболистите сивият екип. Много се хареса. Решихме да разчупим статуквото, да опитаме нещо ново. Нали това правим? Гледаме напред."

източник: levski.bg

"Има един баланс между феновете и представянето на отбора. Ние работим и за феновете, и за отбора. Екипът е екип, той е син или жълт.  Когато се гледа по телевизията или от стадиона, той пак изглежда син, без значение каква марка е. Въпросът е дали фенът, като влезе в магазина, може да плати 200 лева или не. Не смятам, че има някакъв проблем в това отношение. Моделът е от каталога за 2018-а. Шрифтът е надграждане на това, което е било към момента – първо, беше важно да се чете добре и, второ, да изглежда съвременно", допълни Василев.

 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски

Първа лига