Атакуващият полузащитник на ЦСКА Густаво Кулма прие с охота наградата си за Играч на мача при успеха с 3:0 над Верея от 8-ия кръг на Първа лига. Колумбиецът си пожела през сегашната кампания да подобри головото си постижение от миналия сезон, когато вкара общо 8 пъти за „червените”.

ЦСКА дори не се задъха при сефтето над Верея

„Поздравления за целия отбор, за това, което направихме този мач. Много е добре, когато се връщам и започвам да вкарвам голове. Това обаче е заслуга на целия тим”, заяви Кулма.

„Аз съм нападател, който се радва много, когато отбелязва голове. Като цяло най-важното е, че отборът играе добре и печели. Сега трябва да повтарям тази игра и да продължа да радвам феновете.”

Илиан Илиев: Просто от ЦСКА бяха по-добри

„Жестът ми след гола не е нещо специално, правех го още в Колумбия. Надявам се, че ще имам поводи да го повторя много пъти.”

„Много е важно да съм добра форма. Когато усещам, че тя се подобрява, това е много приятно. Трябва обаче да благодаря на целия отбор, на всички от щаба, които всеки ден работят. Важно е да се трудим. Трябва да показваме това, което демонстрирахме днес.”

„Като нападател приятно е да вкарвам. През миналата година вкарах 8 попадения. Сега трябва да се възползвам от добрата игра на отбора и да отбележа повече. С много работа ще направим нещата още по-добри, ще играем по-силно и дано да отбележим още много голове”, завърши Кулма.