Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов още веднъж с прискърбие сподели колко огромна е загубата на легендарния Павел Панов за клуба, за футбола и за света.

"Сини" легенди през сълзи за човека с главно "Ч" - Павел Панов

Той разкри, че в тетрадката за спомени, която беше оставена до снимката на великия играч на "сините" при поклонението днес, първото послание е било от фен на ЦСКА.

"За мен Панов е част от спомена за романтичния футбол. Нещата, които баща ми ми е разказвал, наред с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. В неговото име виждам човек, който е от поколението футболисти и от начина, по който е живял за всички ни е пример", запонча Красимир Иванов.

Отдадоха почит на легендата Павел Панов на "Герена"

"Това, което ми направи най-силно впечатление сега на поклонението, бе, че в тетрадката със спомени бървият спомен е послание от фен на ЦСКА. Самото послание, по начина, по който е написано, е много индикативно какъв човек е Панов и на кого какви впечатления я направил", допълни той.

Погребението на легендарния играч на “сините” ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще започне половин час по-рано.