Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира, че 19 февруари е тъжен ден. Шефът поднесе цветя на паметника на Васил Левски във връзка със 145-ата годишнина от кончината на Апостола. Иванов не подмина и внезапната смърт на легендата на „сините“ Павел Панов, като заяви, че е трагично случилото се 67-годишния бивш футболист.

„Каквото и да кажем за Апостола в такъв ден, няма да има значение. Само може да се смирим и да преклоним глави. Всички, които идват в Левски, първо им обясняваме кой е Левски и защо е важен за България“, започна Краси Иванов.

„Очевидно победата е важна. Но на такъв ден очите ни са насочени на другаде. Нека не говорим за това“, продължи Иванов.

На 18 февруари този свят внезапно напусна легендата на Левски Павел Панов.

„За жалост този ден съвпада със смъртта на Павел Панов. Имах шанса да се видя с него на Конгреса на БФС, много е трагично това, което се случи. Изказваме съболезнования на семейството, приятелите му и на всички фенове на футбола. Тъжен ден е, да“, коментира Иванов, който добави, че клубът има идея как да изпрати с почести една от легендите си.

Играчите на Левски почетоха паметта на Апостола

Боримиров: Добре е за футбола ни, че Русев влиза в Изпълкома

„Ние сме осъществили контакт със семейството на господин Панов. Когато има организация и съгласувано с тях, ще кажем какво има от страна на клуба. Но това е много личен момент, ние не искаме да се натрапване в ненужни неща“.

„Просто не искам да казвам нищо повече. Повярвайте ми, тъжен ден е“, лаконично заяви за финал Иванов.

Боримиров: Дълбок поклон пред паметта на Панов, цял живот ще съм му благодарен

СНИМКИ от поднасянето на венци и цветя от футболистите на Левски на паметника на Апостола може да видите ТУК!