„Ние работим и се трудим да има такива ситуации. Много труден мач за нас, но успяхме да излезем победители. Сега ще се насладим и ще продължим напред. Излезе тази ситуация за гола. Бях да много добро място и вкарах гол. Имах ситуация, бях на добра позиция и успях да вкарам”, коментира голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга, който вкара гол и бе изгонен в двубоя с Лудогорец от 15-ия кръг на Първа лига.

„Ситуацията за картона беше такава, че опитах да гардирам топката, Моци влезе отзад и удари моите ръце. Според мен няма червен картон. За съжаление няма да мога да играя следващия мач. Но аз ще съм доволен, ако ЦСКА играе добре и победи”, каза още Каранга, а за ситуацията в първенството, заяви:

„Лудогорец е много силен. Сега ще мислим напред. Има много мачове докрая. Имаме реални шансове да станем първи. С много труд ще опитаме да напредваме. Беше малко напрегнато. В наказателното поле съм силен и винаги трябва да съм концентриран. Надявам се, че м другите мачове ще продължим с победния ход.”

„Една победа в такъв мач е важна. Този е един от най-важните ми голове, знаем колко трудно се играе срещу Лудогорец. Всички чакахме с нетърпение тази победа и сега се радваме всички заедно. Ние работим здраво да се качим на върха и дано продължим да играем така, за да можем да се държим плътно до Лудогорец”, добави още Фернандо Каранга и отново заяви за ситуацията с втория си жълт и съответно червен картон:

„Не беше заслужен вторият ми жълт картон. В тази ситуация исках да гардирам топката, но така е интерпретирал съдията, но за мен това не беше заслужено.”