В двубой от 32-ия кръг на първата шестица ЦСКА спечели с 1:0 гостуването си на Черно море с попадение на Каранга в 81-ата минута. След този успех "червените" са на второто място с актив от 62 точки и 3 повече от Левски, а Черно море е пети с 46.

Още в 5-ата минута Каранга стреля над гредата, две минути по-късно отново той не се справи в голова ситуация.

В следващите минути Черно море натисна съперника, но не сполучи. В 19-ата минута Каранга не сполучи да се разпише за пореден път.

Пинто на два пъти също имаше възможност да се разпише, но не го стори. В 39-ата минута Меркадо с глава прати топката в напречната греда.

Пропуските на ЦСКА през второто полувреме продължиха. В 52-ата минута Симао не намери вратата на Михайлов. Седем минути по-късно отново Каранга не намери целта.

В 78-ата минута на двубоя Стефан Станчев получи втори жълт картон и напусна терена. Малко по-късно Каранга отново не намери целта от няколко метра, след като преодоля Цветков, но не намери вярното продължение.

Каранга все пак се разписа в 81-ата минута, след като засече центриране на Манолев и матира Михайлов.

В добавеното време на мача Недялков игра с ръка на границата на наказателното поле и последва пряк свободен удар за Черно море, но останаха съмнения дали нарушението не е било в наказателното поле. След изпълнението му отбраната на гостите се справиха.

Кумебма нацели и напречната греда в края на добавеното време след пас на Недялков, а в крайна сметка ЦСКА спечели с 1:0.

Съставите:

Черно море: Михайлов, Георгиев, Станчев, Цветков, Коконов, Костадинов, Илиев, Николов, Кузма, Паланков, Минков

ЦСКА: Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Рубен Пинто, Меркадо, Каранга, Арсенио, Манолев, Бодуров, Симао, Кулма

Главен съдия: Никола Попов