Наставникът на Черно море Георги Иванов коментира поражението от ЦСКА с 0:1 в мача от 32-ия кръг на Първа лига. Иванов анализира срещата, като изрази мнение, че варненци са били като наковалня.

„Разочароващо е, когато губиш, без значение кога. Смятам, че ЦСКА ни превъзхождаше през цялото време, а след изгонването на Стефан Станчев стана изключително трудно. Целият мач не играхме добре. Хората в атака не задържаха топката. Бяхме като наковалня през целия мач и рано или късно щяхме да се пропукаме. Стана голът в 81-ата минута и не можахме да реагираме. Имахме ситуации, но не можахме да ги изиграем по най-добрия начин“, започна Иванов.

„Предвид, че играеш срещу класен отбор и като останеш с 10 човека е нормално да е трудно. Ситуацията не предвещаваше да ни вкарат, защото топката бе в наше владение, загубихме я в центъра и стана атака, при която получихме гол. Често допускаме такива грешки, но ще се опитаме да ги поправим до сряда“.

„Имахме двама човека казани. Станчев бе десен бек, Костадинов ляв. При всички положения ще ни бъде трудно, но трябва да играем с това, с което разполагаме“.

„Когато един футболист играе постоянно, е нормално съставът да е избистри. Когато имаш проблеми и хората в атака не показват това, което очакваме, е нормално да търсим оптималния вариант. Казах и преди – с напускането на Бакари и Секо, загубихме импровизацията. Сега ни е по-трудно, защото имаме футболисти с други характеристики“

„Ние работим по селекцията, но това не актуален въпрос. В сряда имаме друг мач и сме концентрирани върху него. Ще се опитаме да извлечем най-доброто“, добави Иванов.

„Срещаме се в директен двубой с отбор, който се бори за 4-ото мястото. Сега е важно да се възстановим, защото Дунав има с ден повече за почивка. В сряда ще направим нужното да победим“.

„Разбира се, че е важно да се върнем на „Тича“. Ние от началото на годината играем като гости. Благодарим на хората от Каварна за условията. Това обаче не е домът на Черно море и изпитваме затруднения. Черно море винаги е бил негостопримен отбор, който идва на Тича“, завърши Иванов.

Запитан за раздялата с Траян Траянов, специалистът каза: „Така преценихме“.