Ръководството на ЦСКА разкри подробности за провеждането на празнествата по случай 70-годишния юбилей на клуба. Пламен Марков оповести програмата за събитието пред медиите. На пресконференцията присъстваха и почетният президент Димитър Пенев, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, главният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

ЦСКА представи екипите за юбилея

70-годишнината на ЦСКА ще бъде част от инициативата София - Европейска столица на спорта 2018.

Празненствата ще започнат в 10:00 часа на 5 май. Планувани са разнообразни забавления за феновете, а на тържеството ще бъдат поканени легенди и настоящи състезатели и треньори от различните видове спортове на ЦСКА. 

Ще се проведе турнир по мини футбол на стадион „ Българска армия" с фенове и бивши играчи на клуба. 

В 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" ще започне официалната церемония, където от 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу Лудогорец в дербито от 33-ия кръг на Първа лига. Специални плакети за своя принос към развитието на различните видове спорт ще получат легендарните състезатели на клубовете. Зрителите по трибуните ще могат да се насладят и на специално шоу, което остава изненада.

Спортният директор на „червените” Пламен Марков призова феновете да си купуват билети за всички сектори на стадиона, тъй като е предвидена хореография за цялото съоръжение.

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

- Сектор А - 19,48 лева

- Сектор Б - 7 лева

- Сектор В - 19,48 лева

- Сектор Г - 7 лева

- ВИП ложа - 1948 лева - всеки, който си закупи билет от 1948 лева, ще получи грамота и лимитиран комплект луксозни подаръци в знак на благодарност към подкрепата за клуба.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Абонаментните карти важат за двубоя.

Билети можете да закупи от фен магазина на "Армията", както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец".

В 19:15 входовете на стадиона ще бъдат затворени.