Юношата Радослав Живков, който кара подготовка за втори път с мъжкия състав, сподели пред cska.bg, че всички в тима помагат на младите състезатели, опитват се да ги приобщят максимално бързо към колектива и ги предразполагат да се чувстват добре.

Централният нападател заяви, че разликата между юношите старша възраст и мъжкия отбор е огромна най-вече в темпото на игра, но това е нормално.

„Чувствам се перфектно. Натоварванията са много добре преценени и всичко е точно. Подготовката е еднаква за всички. Засега при мен умората не се е натрупала и се чувствам добре. Нормално е темпото да е много високо. Да, усещам подкрепата на по-опитните. Всички ни помагат. Всички ни помагат да се чувстваме добре. Според мен новите трябва да влязат в топ форма. Личи, че са много класни футболисти и съм 100% сигурен, че ще разкрият пълните си възможности. Очаквам да направим много добри контроли, да влезем на 100% в първенството и да сме готови”, коментира Радослав Живков и добави:

„Мечтая за начало да направя дебют в първия тим, да се наложа и да спечелим всичко възможно. Вече понатрупах опит и е нормално да се чувствам по-добре на терена. Да, готов съм да сграбча шанса си. Всеки млад играч мечтае за това. Фернандо според мен е най-добрият нападател в България. Има какво да се учи от него. Пожелавам си да нямам контузии и ако можем да спечелим всичко възможно.”