Бразилският нападател Фернандо Каранга даде интервю за cska.bg по време на лагера в Сандански.

Той за пореден път заяви категорично, че обича ЦСКА и ще носи червената фланелка до края на договора си с клуба. Каранга се извини на феновете и им обеща, че ще тренира усилено, за да бъде във форма, когато дойде време да вкарва голове - нещото, което умее най-добре.

Каранга: През пролетта продължаваме заедно битката за 32-ата

"Чувствам се нормално, макар и малко изморен, понеже се включих по-късно в подготовката. Пропуснах 10 дни, но бързо ще ги наваксам. Няма да лъжа, тренирах само два дни и точно поради тази причина сега ще се подготвям още по-усърдно. Първо искам да се извиня на феновете за моето закъснение. Предварително се бяхме разбрали с ръководството, защото имах лични ангажименти в Бразилия. Говорих със старши треньора и президента за няколко допълнителни дни. Най-важното е, че вече съм тук. Аз казах, че обичам ЦСКА и ще играя тук до края на договора си."

Каранга пристигна, не разкри бъдещето си

"Моята цел е да тренирам и да играя още по-силно. Да бъда подготвен, когато дойде моментът да вкарвам.  Когато Левски и Лудогорец играят с нас са респектирани, защото нашата емблема значи много. В крайна сметка всичко се решава на терена. Да играеш в дерби е нещо много хубаво.  Ще дам всичко от себе си, така както го направих и през първия полусезон. Заедно с моите съотборници ще защитаваме емблемата на ЦСКА до последно. Не само аз, а всички в клуба искаме титлата. Сънуваn съм как ставам шампион с ЦСКА и искам този сън да се сбъдне", сподели бразилецът.