Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че тимът му не предложил качествен футбол и стабилна игра в отложения мач срещу Левски, който завърши при равенство 0:0.

Яка битка, спорни моменти, но една липса на Левски-Лудогорец

„Този мач, както можеше да го спечелим, можеше и да го загубим. Напрежението взе връх и качеството на футбола бе далеч под очакваното. На тези дербита винаги има напрежение. Левски игра прибрано, затворено. Това е техният стил на игра. Този стил обаче нас ни затруднява. Не знам дали е бил груб мача, съдията трябва да каже това. Можеше да се очаква много повече от играта”, каза Херо.

„Не съм доволен от играта. Има какво да се желае в последната фаза, в завършването на атаките. Лудогорец играе през три дни, а групата ни не е толкова голяма, както на мен ми се иска”, допълни той.

Делио Роси: Трудно беше след изгонването на Митрев

Попитан за трансферните слухове около Клаудиу Кешеру, треньорът на „орлите” заяви, че не е ясно със ситуацията и допълни, че единствено собствениците биха могли да внесат яснота по върпоса.

"Рафаел Форстър беше с подписан договор преди да дойда. Нужно ни беше да усилим защитата. Доста късно пристигнах в Лудогорец и не успяхме да намерим нужните футболисти. До Нова година ще се наложи да работим с този отбор, а аз смятам, че той има голям потенциал, по-голям от този, който показахме днес”, каза още той.

„Не знам дали имаше по-силни усещания преди мача. Може и да е имало емоционален заряд, държах се максимално коректно към феновете. Животът е такъв, че понякога трябва да сменяш мястото, на което си”, призна Херо.

„Бразилците са малко по-темпераментни. Не смятам, че той е виновен и съдията без да види ситуацията даде червен картон. Смятам, че той бе незаслужен”, категоричен беше Димитров.