Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев коментира загубата с 0:1 от Лудогорец в мача от 24-ия кръг на Първа лига. Според него голът на Марселиньо в края на срещата е бил от засада.

Марселиньо пак наказа Берое, Лудогорец с трудна победа

"Трудно ми е да говоря след нещастно загубения мач. Oсобено, че минута преди това изпуснахме 100-процентова ситуация. Поздравявам нашия отбор за сърцатата и мъжка игра. За футбола, който показахме, че можем да играем срещу най-стойностния отбор в България. Това е пътят, по който нашият отбор може да постигне добри резултати и да се надиграва като равен с равен срещу най-силните. Това бе един много добър мач за нашия отбор. Ако трябва да бъда малко по-конкретен –  за мен при гола на Лудогорец имаше абсолютна засада, при ситуация, в която нищо не пречеше на страничния съдия в неговата линия. Не искам да коментирам повече в момента, особено след нагнетената обстановка и допуснатите грешки. Мачът бе равностоен и съм сигурен, че ако бе от другата страна щеше да е вдигната засада", каза Грудев.

"Аз съм на принципа, че грешки се допускат. Далеч съм от мисълта, че е допусната умишлена грешка. За мен обаче това е засада. Иначе смятам, че главния съдия днес се справи добре. На фона на точно тази тежест, която има в последните дни и върху съдиите в момента", допълни той.

Петричев: Безпрецедентен случай в Русе, дузпа срещу Кешеру

"Точно в този мач ние показахме, че на никой няма да му е лесно в Стара Загора, а и при гостуванията ни. Както казах и преди – ние си изпълнихме първата задача и смятам, че Александър Томаш и неговия екип направиха така, че Берое да играе комбинативен и добър футбол. Само този начин на игра ще върне публиката на стадиона. Днес нямаше достатъчно много хора, но тези, които дойдоха останаха доволни от показаното", завърши Грудев.