Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че срещу футболиста на "орлите" Клаудио Кешеру не е била свирена чиста дузпа в мача от 24-ия кръг на Първа лига срещу Берое. Разградчани се поздравиха с победата след късен гол на Марселиньо. 

Марселиньо пак наказа Берое, Лудогорец с трудна победа

“Ние предварително знаехме, че мачът в Стара Загора ще бъде труден, тъй като Берое е доста силен отбор. Не съм впечатлен от играта, тъй като мачът беше повече борба. Претенциите на домакините, че голът на Марселиньо е от засада са неоснователни. За сметка на това пък ние може да имаме основателни претенции за нарушение срещу Кешеру в наказателното поле. Това бе чиста дузпа”, заяви Петричев. 

Херо: Както спечелихме, така можеше и да загубим

Петричев коментира и съдийството по време на двубоя между ЦСКА и Дунав в Русе. Според него случилото се е безпрецедентно. 

“Това, което се случи на стадиона в Русе, е безпрецедентно. Надига се вой за дузпата срещу Септември, за да може да уплашат съдиите и да не свирят чисти дузпи за Лудогорец. Спокоен съм, тъй като говорих с доста хора, които разбират от съдийство и всички са категорични, че е имали дузпа. Притеснен съм от пропуските, които направихме в мача със Септември”, добави директорът в Лудогорец.