Героят за Лудогорец в мача срещу Берое Марселиньо е щастлив от гола, който отбеляза за победата на разградчани с 1:0 в мача от 24-ия кръг на Първа лига. При попадението му останаха съмнения за засада, но футболистът е категоричен, че не се е намирал в такава. Иначе това бе 7-о попадение на Марселиньо срещу старозагорския тим.

Марселиньо пак наказа Берое, Лудогорец с трудна победа

“Щастлив съм. Мачът бе много тежък. Играхме както можахме, помагахме си на терена. Който вкараше, щеше да победи и ние успяхме да реализираме попадение и така да грабнем трите точки”, каза Марселиньо.

“Срещу Берое винаги е много трудно. Те са добър отбор. Имат много технични футболисти. Много трудно бе за нас, но накрая резултатът е в наша полза”, допълни той.

Марселиньо е Играч на мача Берое - Лудогорец

“Голът бе от заучено положение. Такъв гол вкарах срещу Реал Мадрид. Мисля, че не съм в засада. Винаги когато топката е пусната на първа греда, аз гледам последния човек, който е пред мен. Видях, че сме на една линия и после излязох. Това е една много бърза ситуация, но според мен няма засада”, каза още футболистът на “орлите”.

“Срещу Черно море винаги е трудно. Трябва да гледаме собствените си мачове. Няма какво да гледаме ЦСКА”, завърши Марселиньо.