Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо разкри, че е разочарован от клуба и не би се завърнал в него на какъвто и да било пост. За последно той работи на "Герена" преди години, но няма намерение отново да помага на "сините". 

"Не бих се върнал в Левски, категорично не, без значение на какъв пост! Разочарован съм от Левски, дори нямам желание изобщо да говоря дори", заяви Гонзо пред "Канал 3" и направи оценка на наставника Делио Роси. Според него, италианецът заслужава шанса да води тима и през новия сезон.  

"Трябва да се даде още шанс на Делио Роси. Не трябва да се получава така, че когато даден треньор не изпълни поставена цел, да се гони. Да, всички искаме Левски да е шампион, но трябва да отчетем, че градеше отбор през този сезон." 

"Ще бъде много важно представянето през новия сезон и тогава вече няма да има никакви оправдания. Смятам, че Делио Роси заслужава да остане и всеки треньор трябва да има време да покаже качествата си." 

"Доколкото чета, Левски вече са му гласували доверие, което е правилен ход. Защото тепърва да търсиш треньор и да правиш нова селекция... В крайна сметка за Левски е важно да остане един човек и да направи ядро, защото няма как да надграждаш, ако нямаш основа", сподели Иванов и анализира представянето на отбора през изминалия сезон.

"Хубавото за Левски е, че се класира за Европа. Като цяло обаче представянето е незадоволително, няма какво да си говорим. Загубиха доста мачове от отбори, които не са тяхното ниво - бяха с много по-голям бюджет, уж с много по-добри футболисти, но те това трябва да го показват на терена. Нищо, което да накара човек да гледа мач на Левски." 

"Оставаше накрая да не бият и Черно море... Мисля, че Черно море е един от слабите отбори през пролетния полусезон. Промъкна се помежду другото да отиде на бараж."

"Мачовете, които играха, показаха, че нямат шанс да победят Левски. Така че напълно нормално е Левски да се класира за Европа. Жалко е, че Славия беше на нивото на Черно море, но "сините" не успяха да вземат Купата", добави Гонзо и направи по-обща оценка на първенството и клубовете в него. 

"Първенството е слабо, качеството на отборите и играчите не е такова, каквото трябва да бъде. Но пък има интрига. Видяхме, че Витоша Бистрица, който цял сезон нямаше победа, накрая отстрани два отбора, единият от елита, другият - не." 

"В крайна сметка, клубовете трябва да направят така, че да взимат качествени играчи, защото само с пълнеж от чужденци не смятам, че се получава. Трябва да се обърне внимание на школите, защото там изоставаме много вече", завърши легендата на Левски.