Един от голмайсторите за ЦСКА в срещата с Ботев Пловдив - Жан Бланко, заяви, че е много щастлив от отбелязания гол, но най-важна остава победата. "Червените" се наложиха над съперника с 4:1 в първи мач от плейофната фаза на Първата шестица.

С красива и резултатна игра ЦСКА надви Ботев

“90 минути за мен като титуляр. Бяха много важни за мен, за да почувствам терена, играта, мача. Радвам се, че вкарах гол, но все пак най-важното е, че отборът спечели и аз успях да помогна за успеха”, каза Бланко.

Нападателят заяви още, че ще се опита да продължи головата си серия срещу Лудогорец, но отново подчерта, че най-важното е тимът да спечели стратегическата битка, която предстои следващата седмица в Разград.

“Търсихме бърз гол от самото начало. Постигнахме го и след това мачът стана по-лесен за нас. С оглед на развоя на първенството, мачът е стратегически важен и трябва да го спечелим. В дербито срещу Лудогорец всички футболисти искат да играя. Надявам се играчите на терена да са мотивирани и да спечелим. Ще бъде идеално, ако продължа добрата си серия в Разград”, допълни той.