Засилен интерес към грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов-Гунди“ отчита тикет компанията, която пусна в продажба билетите за събитието във вторник. Само за ден са били закупени 5 000 пропуска за мача в чест на незабравимата деветка между Левски и аржентинския гранд Бока Хуниорс.

Красимир Иванов: Името на Гунди отваря врати

"Спектакълът, на който българската публика за първи път ще има възможността да посрещне у нас великия световен гранд Бока Хуниорс, ще бъде достойна почит за една от любимите футболни легенди на цяла България. Едно уникално събитие, на което всеки ще може да изрази своя респект към голямата емблема на синият клуб

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!", пише на сайта на "сините". 

Левски спазва традицията за рождения си ден, прави специален жест към малките фенове

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Началото е от 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Бока Хуниорс търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online.

Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.