Световни футболни легенди ще бъдат специални гости на грандиозния спектакъл "75 години Георги Аспарухов", който ще се проведе на 19-и август на стадион "Васил Левски".

Едни от най-големите звезди от близкото минало - съперници на незабравимата "синя" деветка, са получили официална покана да изгледат от трибуните историческата футболна среща в София, посветена на юбилея от рождението на легендарния нападател на Левски и българския национален отбор.

Това лято родната публика ще има уникалната възможност да посрещне за първи път у нас великия световен гранд Бока Хуниорс. Отборът, който преди два дни за пореден път стана шампион на Аржентина, ще излезе на терена в мач срещу Левски. Този отбор даде път във футбола на Диего Марадона, сега ще почете и Гунди. 

"75 години Георги Аспарухов" ще бъде не само приятелска среща, а знаменателно събитие за цяла България. Изключителен спектакъл, който ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци - достойна почит за великия Гунди", гарантират организаторите.

Събитието в чест и памет на Гунди е на 19 август на Националния стадион "Васил Левски". Началото е в 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Бока Хуниорс има в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Цените са от 9,57 до 194,30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават отделно. Имената на гостите на събитието ще бъдат обявени на по-късна дата.