Голям интерес към Делио Роси в Малта

Старши треньорът на Левски Делио Роси взе участие в прескоференция във Валета заедно с президента на футболната асоциация на Малта Норман Дарманин Демайо и Джейсън Микалеф, който е председател на "Валета 2018", съобщи официалният сайт на "сините".

Валета е европейската столица на културата през 2018 година и ще е домакин на голям брой различни събития. Едно от тях се нарича: "Валета 2018 Международен футболен турнир". В периода между януари и март в страната на подготовка ще бъдат редица европейски отбори, а 14 тима от 7 различни страни ще участват в своебразната надпревара. 
 
Наставникът на "сините" изрази своето задоволство от предлаганите условия за подготовка в Малта, като подчерта за важността на базата, терените и климата. Делио Роси предизвика и голям интерес сред малтийските журналисти, които имаха възможността да разговарят със старши треньора на Левски. 

Свързани материали

  • Боримиров: Грешно е Роси да има цялата власт в Левски, но… Боримиров: Грешно е Роси да има цялата власт в Левски, но…
  • Роси: Не знам колко контроли ще имаме и срещу кого, това са само тренировки Роси: Не знам колко контроли ще имаме и срещу кого, това са само тренировки
  • Нов човек в щаба на Роси Нов човек в щаба на Роси
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски Делио Роси

Първа лига