Защитникът на ЦСКА Александър Дюлгеров заяви за CSKA.BG, че няма логично обяснение защо отборът не се представи на нужното ниво днес и загуби 2 точки в борбата за титлата.

Той допълни, че явно паузата в първенството и липсата на всички футболисти в тренировките по някакъв начин се отразява на играта.

Според Дюлгеров ЦСКА не трябва да зависи от голмайстора на отбора Фернандо Каранга, който не игра днес и тимът не можа да спечели мача.

Бранителят все пак е оптимист и вярва, че ЦСКА може и ще продължи да побеждава и е уверен, че армейците ще покажат отново истинското си лице и играта, с която до скоро радваха феновете.

"Не успяхме да затвърдим победата с Лудогорец, днес трябваше да победим на всяка цена, не се получи. Първото полувреме не играхме добре, имахме национали, дойде и паузата след двубоя с Лудогорец. Не се получи играта, не знам на какво се дължи", коментира Дюлгеров.

"11 футболисти сме на терена, Каранга не игра, но отборът на ЦСКА не е само Каранга. Трябва да побеждаваме, феновете искат да побеждаваме, другото не ги интересува", каза още бранителят на ЦСКА.