Легендарният Димитър Пенев уважи тържеството по повод 90-годишния юбилей на Александър Манов.

„Много неща мога да кажа. Човек, който винаги е бил точен. Винаги е контактувал с всички спортове, но знаете, че футболът у нас винаги е бил номер 1. Като човек винаги е бил отзивчив. Пожелавам му здраве”, коментира Димитър Пенев.

„Въпроса за емблемата трябва по-продължително да го коментираме. Време беше да се знае защо тези емблеми нямат яснота. Още при решаването на емблемата, все още другата емблема съществува. Не зная защо съществува другата емблема и как ще продължи от тук нататък. ЦСКА нямаше да стане по-богат, но щеше да стане по-богат, ако тези пари отиват в школите. Мисля, че тези средства можеше да отидат в школите. Надявам се много от хората, които са работили и имат известни суми да получават, смятам, че всеки от тях ще отдели някой лев, пак да има помощ за школите”, сподели още Пенев.

Попитан за шампионската титла, Димитър Пенев отговори: „Всичко е възможно. Зависи от футболистите да играят единно. С една-две загуби започва се по български – да сменим треньора. Трябва да се има доверие. Но отговорността е на самите футболисти. Пожелавам и титла, и купа.”