Старши треньорът на ЦСКА Нестор Eл Маестро заяви, че е хубаво „червените” да имат много национални състезатели, както и че не разбира историята с емблемата на клуба. Ел Маестро бе сред гостите юбилея на Александър Манов.

„Мисля, че за всеки да навърши 90 години е голямо нещо. Когато е клубна легенда, дори повече. Ние всички сме щастливи, че сме тук. Имаме доста отсъстващи заради националните отбори, иначе всички щяха да са тук”, заяви Нестор Ел Маестро, а по повод следващия двубой на тима, каза:

„Няма драматични промени, опитваме се да работим възможно най-сериозно. Доста работа във фитнеса върщим, защото половината отбор го няма, но от утре част от националите ще започнат да се връщат. Чака ни нов труден мач, но ще се опитаме да спечелим.”

„Когато играчите са в националния отбор, те имат различен треньор, който трябва да коментира как са се представили. Хубаво е, че имаме толкова национали, както и българите в доста успешния тим в последно време. За ЦСКА е позитивно, че играчите са викани в националния тим. Да бъда честен, надявам се, че никой няма да се контузи. Ако искаш да си голям играч, трябва да играеш много големи мачове. Трябва да се възстановят бързо и да се върнат в игра”, коментира старши треньорът на ЦСКА, а колкото до слуховете, че е вариант за селекционер на Словакия, Ел Маестро отговори:

„Ако е в интернет, значи трябва да е вярно, нали. Няма истина в това. Не знам кой го е написал. Може би има логика, защото бях там миналата година, но има доста кандидати за поста и повечето са по-добри от мен.”

„Хубаво е да имам подкрепа от клубните легенди. Нещата се променят много бързо, особено в тази страна. Не знам как ще завърши Лудогорец - Левски в събота. Ако ние победим, това ще е хубаво и ще имаме по-реалистична ситуация в класирането”, каза Нестор Ел Маестро и сподели по темата с емблемата на клуба:

„Не разбирам цялата история с емблемата и защо трябва да плащаме. Това си е ЦСКА от лятото. Но за феновете е важно.”