Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов коментира, че се чувства комфортно в работата си с новия наставник на тима Нестор Ел Маестро. Той коментира победата с 2:0 над Етър в първата контрола на „червените“, като заяви, че до последната проверка вече ще е избистрен стилът на игра на тима.

„Радостно е, че започнахме с победа в първия мач. Като цяло първото полувреме бе скучно. И двата отбора повече се защитавахме. Имахме такива указания от треньора, да опитаме нови неща. Второто полувреме започнахме да пресираме и вкарахме два гола. Аз лично се чувствам добре“, започна Ел Маестро.

„Работим вече 10 дни с Ел Маестро. Засега стилът му ми допада. Харесва ми, ще видим нататък. Имаме още доста работа“.

„Треньорът ще реши как ще бъдат нещата. Имаме още доста контроли в Австрия. Мисля, че до послената контрола в Австрия ще се разбере горе-долу как ще играе отборът. Тренираме здраво и искаме да сме много добре подготвени“.

За позицията на върха на атаката, Десподов обясни: „Не е непозната позиция за мен. Разбира се на крилото ми е по-удобно, защото когато играя централен нападател съм повече обърнат с гръб към вратата, където ме сложат да играя, там ще играя – ляво, дясно, централен падател, важното е да играя“.