Решение на треньора на съперника на ЦСКА в днешната контрола - Фабио Капело, е помогнало за гръмката победа с 8:0 на "армейците" над китайския  Дзянсу Сунинг.

Това разкри Кирил Десподов, който записа хеттрик. Той призна, че съперникът е играл с 10 души за последните 5 гола, като Капело не е пожелал да вкара човек на мястото на изгонен.

8:0! ЦСКА съсипа и унизи Фабио Капело и ко

"Сами си направихме мача лесен. През първото полувреме отбелязахме три гола. Второто вече им изгониха човек, те не поискаха да пуснат нов, продължиха с 10 човека и мачът стана по-лесен за нас. 

От моя страна имаше изненада. Не знам дали Фабио Капело някога е губил с такъв резултат. Радостно е за нас, че имаше настроение в играта”, каза Десподов, който похвали новото попълнение Роланд Алберг. 

Белчев: Да не се заблуждаваме, че сме направили нещо велико

“Като цяло Роланд е много добър футболист, има я тази техника да ти я “набута” между защитниците. Пък и може да реализира. Мисля, че ще се сработим с него.

Чувствам се добре. Не мога да кажа, че съм в топ форма. Надявам се до началото на сезона да вляза в топ форма и да направя силен сезон”, каза Десподов през официалния сайт на клуба.