Старши треньорът Стамен Белчев сподели мнението си за разгромната победа с 8:0 над китайския Дзянсу Сунин, воден от Фабио Капело, пред CSKA.BG.

Той е доволен от резултата и играта на тима, желанието и старанието, което са показали футболистите. 

Белчев обаче е категоричен, че всички в отбора не трябва да се заблуждават, че са постигнали нещо велико, а да продължат да се раздават максимално, за да оправдаят доверието на ръководството и феновете.

Специалистът смята, че постоянството в играта ще бъде решаващо за резултатите на тима в следващите мачове.

Стамен Белчев благодари на ръководството за прекрасните условия, осигурени за престоя на ЦСКА в Испания.

„Добро начало с добър резултат и добра игра най-вече. Въпреки че през второто полувреме отборът на съперника остана с човек по-малко. Изпълниха момчетата поставените им задача, доволен съм от всички момчета. Постараха се да изпълнят нашите указания.”

„Новите? Опитни футболисти. Доволен съм от желанието, постоянно говоря с тях. Работим в тая насока.”

„Очаквахме по-труден мач, но не бива да се заблуждаваме, че сме направили нещо велико. Трябва да да продължим да работим, докато започнем да изглеждаме както аз искам.”

„Всяка една победа срещу добри отбори е добре за имиджа, но трябва да сме здраво стъпили на земята. Трябва да се раздаваме максимално, за да оправдаем доверието.”

„От вчера сме в Испания. Условията са страхотни. Засега всичко е наред, но най-важното е да изчистим някои елементи и да се запазим от контузии. Още има какво да се желае. Футболистите знаят моите изисквания . Стараем се да има постоянство в играта, то ще бъде решаващо”, сподели Стамен Белчев.