Звездата на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че победата с 3:2 над Левски в предпоследния 35-и кръг на Първа лига е слабо утешение за отбора след проваления сезон. Футболистът коментира, че в никакъв случай не е забелязал проблем с мотивацията сред съотборниците си за дербито срещу „сините”.

„Пропиляхме доста ситуации. Не знам, според мен не е имало подценяване. Излязохме много мотивирани. Вкараха ни два нелепи гола. Хубаво е, че имахме самочувствието да върнем двата гола и да спечелим”, коментира 22-годишният нападател.

„Нормално е да няма много публика днес. Вторник е, а и дъжд валеше. Поздравявам хората, които дойдоха на стадиона, за да подкрепят отбора си.”

„Аз ще си го запазя за себе си къде искам трансфер. Не съм реагирал, че Полша е лоша страна или че е лош футбола там. Ще си запазя за себе си къде искам да играя.”

„Щом няма спечелени Купа или шампионат, сезонът е провален. Ние не се утешаваме с победа над Левски.Дерби е, в тези мачове се играе за чест. Играхме, за да защитим нашето място в класирането.”

„За мен е важно да играя, където и да ме пусне треньора”, каза още Десподов.